Openingsuren : 8u00 - 17u00

Onderhoud

Vermijd mogelijke schade door regelmatige reiniging

Bij RioStop geloven we sterk in het belang van preventief onderhoud om verstoppingsproblemen te voorkomen en uw rioleringssysteem in topconditie te houden. Daarom bieden wij jaarlijkse of tweejaarlijkse reinigingen aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte verstoppingen en mogelijke schade aan uw sanitair en woning.

Contacteer ons voor een snelle en betrouwbare oplossing! ‚Äč

Preventief onderhoud
met geavanceerde technieken

Onze ervaren vakmensen gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om uw rioleringssysteem grondig te reinigen en eventuele opbouw van vet, vuil, haar, zeepresten en andere afzettingen te verwijderen. Door periodiek preventief onderhoud uit te voeren, voorkomen we dat deze afzettingen zich opstapelen en mogelijke verstoppingen veroorzaken.

Tijdens het preventief onderhoud inspecteren we ook uw rioleringssysteem op zwakke plekken, scheuren of andere mogelijke problemen. Indien nodig kunnen we vroegtijdig ingrijpen en reparaties uitvoeren om grotere problemen te voorkomen.

Onze onderhoudscontracten

Met onze jaarlijkse of tweejaarlijkse reinigingen bent u verzekerd van een probleemloos rioleringssysteem en kunt u rekenen op een optimale werking van uw sanitair. Laat ons het zware werk doen en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw riolering in goede handen is.

Neem contact op voor onze preventieve onderhoudsdiensten en zorg ervoor dat uw riolering in topconditie blijft!

Toch nog vragen? Contacteer Riostop voor meer informatie!