Openingsuren : 8u00 - 17u00

Neem contact met ons op voor snelle ontstoppingsdiensten!

Heeft u last van verstopt sanitair, een geblokkeerd riool of andere ontstoppingsproblemen? Aarzel niet langer en neem contact op met RioStop! Onze ervaren loodgieters staan klaar om u te helpen bij het oplossen van al uw verstoppingsproblemen. Of het nu gaat om een verstopte wc, douche, lavabo, gootsteen, leiding of riool, wij hebben de expertise en het juiste gereedschap om elk probleem snel en efficiënt aan te pakken.

Bij RioStop begrijpen we dat verstoppingen ongemak kunnen veroorzaken en dat u snel een oplossing wilt. 

Daarom bieden we snelle en betrouwbare ontstoppingsdiensten aan, 24/7. 

Ons team staat altijd paraat om u te helpen, ook tijdens noodgevallen. U kunt rekenen op onze vakkundige aanpak en professionele service.

NOg vragen?

FAQs

Een ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen in rioleringen, afvoeren, leidingen en sanitair. Ze gebruiken verschillende technieken en apparatuur om verstoppingen te verwijderen en de doorstroming te herstellen.

We behandelen diverse verstoppingen, waaronder verstopte toiletten, gootstenen, douches, badkuipen en rioleringssystemen. We kunnen ook putten en leidingen buiten het huis ontstoppen.

We maken vaak gebruik van methoden zoals mechanisch ontstoppen met speciale gereedschappen, hogedrukreiniging om obstakels weg te spuiten, en chemische behandelingen om opgebouwde vetten en afzettingen op te lossen.

Als je merkt dat water langzaam wegloopt, je borrelende geluiden hoort in afvoeren of putten, of als er zelfs helemaal geen water wegloopt, is dat vaak een teken van een verstopping. Ook onaangename geuren kunnen wijzen op een probleem.

Voor kleine verstoppingen kun je zelf proberen om een ontstopper of een milieuvriendelijke ontstoppingsgel te gebruiken. Echter, bij hardnekkige verstoppingen of als je niet zeker bent van de oorzaak, is het raadzaam om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

De kosten variëren afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde apparatuur en de locatie. Het is het beste om contact op te nemen met ons om een offerte aan te vragen.

Om verstoppingen te voorkomen, kun je voorkomen dat vet, olie en etensresten in de gootsteen terechtkomen, en gebruik maken van zeefjes om haar en ander vuil op te vangen. Regelmatig onderhoud en het vermijden van het doorspoelen van vreemde objecten kunnen ook helpen.

We bieden noodhulp en zijn 24/7 beschikbaar, omdat verstoppingsproblemen op elk moment kunnen optreden.