Openingsuren : 8u00 - 17u00

Geurdetectie

Het oplossen van onaangename geurhinder

Geurproblemen veroorzaakt door het riool kunnen bijzonder hinderlijk zijn. Via onze geurdetectie dienst kunnen wij de bron van deze onaangename geurhinder identificeren en opsporen. Geurdetectie is vooral nuttig wanneer de stank zich niet beperkt tot specifieke ruimtes zoals toilet, badkamer, septische put of afvoer, maar zich door het hele huis verspreidt.

Contacteer ons voor een snelle en betrouwbare oplossing! ‚Äč

Geurhinder in huis

RioStop is in staat om de bron van geurhinder in huis nauwkeurig op te sporen. Met behulp van een rookgenerator gaan we na waar de rioolgeur precies vandaan komt. Vervolgens elimineren we de oorzaak, waardoor de stank in uw huis of keuken verdwijnt.

Geurdetectie a

Geurhinder in de badkamer

Wordt u geconfronteerd met een onaangename geur of rioollucht die uit uw doucheputje opstijgt? Onze ervaren vakmensen zijn in staat om de oorzaak van deze rioolgeur te achterhalen en zullen ervoor zorgen dat deze geurhinder in uw badkamer snel wordt verholpen.

Geurhinder in het toilet

Als u geurhinder in uw wc ervaart, kan een gebrek aan ventilatie de boosdoener zijn. De rioollucht kan dan in uw toilet doordringen, wat leidt tot een plotselinge en sterke stank. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en ter plaatse de wc-geur te verwijderen.

Geurhinder van putten en riool

Geurhinder kan zich vanuit uw septische put of beerput verspreiden naar het riool. Het is dan slechts een kwestie van tijd voordat deze rioollucht zich ook via de afvoer naar uw gootsteen of wasmachine verspreidt.

Klaar om geurhinder
vaarwel te zeggen?

Contacteer ons voor meer informatie!